+45 50 22 29 23 | BS-1: Online    BS-2: Online    BS-3: Online BS-4: Online BS-5: Online

Handelsbetingelser


§1 Generelt

I dette dokument, bruger vi forskellige ord til at omtale ”BountyServersDK”, så som “BountyServers”, “os”, “vi”, “vore” og “vores”.
Til omtale af “kunden” bruger vi “du”, “dig”, “kunde”, “din” og “dit”.

§2 Fortrydelsesret

Tages varen i brug, frafalder din 14 dages fortrydelsesret, og der vil derefter ikke være mulighed for at få pengene retur.
Du kan dog få dine penge tilbage, se §5 Produktgaranti.

§3 Køber/Betaling

Alt betaling hos BountyServers, foregår gennem Paypal. Du kan enten vælge, at betale med kreditkort eller din paypal konto. Enhver person under 18 år, skal få lov af sine forældre/værge eller indgår en aftale med BountyServers, for at handle ved os. Skriv til Bountyservers, for at indgå en aftale: Indgå en aftale med BountyServers kontakt: Kontakt@bountyservers.dk Ifølge Paypal reglement, skal man være myndig (18+) for, at handle ved dem. Køberen har ansvar for, at holde sin private oplysninger rigtige. Køberens oplysninger, skal stå i forældrenes/værgens navn, hvis man ikke har indgået en aftale med Bountyservers. I må ikke bruge pakken til noget ulovligt. Læs paypal reglement her.
Læs paypal regler her.

§4 Opsigelse

Vore produkter, her hos os, har en lejeperiode på 1 måned, og når denne lejeperiode udløber, kan du som kunde, vælge at forny lejeperioden i en måned mere og derefter vil alt være som før. Du har 5 dage til at forny din lejeperiode ellers vil alt data gå tabt, men vælger du i stedet, ikke at forny dit produkt, og gerne vil opsige dit abonnement, skal det det ske igennem vores kundeside. Vi står ikke til ansvar for at opsige din server, gennem andre kontaktmuligheder.

§5 Produktgaranti

Hvis din server er nede mere end 120 timer, fordi der er sket en fejl ved os, så får du en erstatning server ved os. Dog gælder dette kun, hvis vi ikke er forbedret på denne situation.
BountyServers, vil sende en Email eller skrive det på de Sociale Medier, hvis der er en opdatering, som vil koste nedetid.

§6 DDoS beskyttelse

Vi tilbyder DDoS beskyttelse, på alle vores pakker. Dog kan vi ikke garantere at alle angreb bliver holdt ud. Derfor foretager vi os ikke ansvaret for en server, som er nede på grund af et meget højt angreb.

§7 Plugin Support

Vi hjælper med alle plugins, men forbeholder os retten til at afvise, at hjælpe dig med et plugin, som overtræder EULA’s regler.

BountyServers tilbyder gratis plugin-support, det betyder, du altid kan kontakte os, for at få hjælp. Dog kræver det, at du er kunde hos os, og har et aktivt produkt, hvor det er relevant at plugin-support bruges. BountyServers, har ikke gratis Plugin-Opsætning, det koster 25 DKK, dette vil sige:
- Opsætning af alle plugins på din Minecraft server.
- Vedligeholdelse af plugins (Opdatering af plugins)
- Reparation af plugins (Hvis plugin ikke virker - Bountyservers garantere ikke at løsningen er fundet inden for 24 Timer)
- Misbrug af vores support, vil man få frataget sig plugin-opsætning uden varsel.

§8 Hack

BountyServers står ikke til ansvar, hvis din konto bliver hacket. Derfor anbefaler vi at din kode er stærk, og at du holder din kode privat, så andre ikke får adgang til det.

§9 Personlige oplysninger

For at benytte dig af BountyServers produkter, er du som kunde, forpligtet til at oplyse rigtige oplysninger, det vil sige, at du skal oplyse Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse. Hvis det ikke bliver overholdt, vil vi tage os retten til at give brugeren en advarsel, hvis ingen handling sker, er det øjeblikkelig suspendering fra vores system, uden en anden advarsel.

§10 Priser

Alle vores priser er angivet i danske kroner. BountyServers forbeholder sig retten til, at ændre priserne når som helst, hvis du er kunde, vil priserne ikke ændre sig før til næste betaling.

§11 Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i vores pakker. Reklamationen gælder ikke, hvis fejlen er begået ved en forkert betjening.

§12 Svindel

BountyServers forbeholder sig retten til i ethvert tilfælde af forsøg på svindel, at lukke alle konto(er), og fratage kunden ret til at få en refundering. BountyServers, vil også anmelde dette til politiet, da det er strafbart, at svindle.

§13 Levering

Når du køber din server ved os, vil du få den inden for 5 minutter. Vi forbeholder os retten til, at der kan være sket fejl eller at betalingen ikke er gennemført, og det kan være , derfor dit produkt, ikke er blevet aktiveret.

§14 Mojang Eula

Mojang har regler for, hvad du må sælge og ikke må sælge. Hvis du overtræder deres regler, og det bliver opdaget, kan du få advarsler, hvis det fortsætter risikere du, at serveren bliver lukket ned af Mojang. BountyServers står ikke til ansvar, hvis serveren bliver lukket. Du er ansvarlig, for din server, og skal derfor have styr på, hvad der er lavet på den. Klik her for at komme til dansk version af Eula.

§15 Ressourcer

BountyServers har mulighed for, at suspendere din server, hvis den bruger for mange ressourcer.

§16 Opgradering af Minecraft server.

Når du skal opgradere din server via vores kundeside, betaler du det beløb, der beregnes ud fra hvor langt inde du er i den lejeperiode af serveren. Længere du er inde i lejeperioden, jo billigere vil opgraderingen være. Du betaler for opgraderingen, som varer til slut af din faktuireringsdato.

§17 Tilladelse at BountyServers sender dig mails.

Som kunde hos BountyServers.dk, eller er registreret i vores system kan du opleve at få mails, som handler om BountyServers.dk. Mails kan vedrøre følgende ting: Kampagner - Tilbud - Driftoplysninger - Med mere. Ønsker du ikke disse mails fra os, kan du skrive til os her, hvor du udtrykkeligt skriver at du ikke vil modtage nogen mails fra BountyServers.(Gælder ikke for, dine fakturere, samt det fra din produkter.)

§18 Enjin Advanced - Buycraft Ultimate

BountyServers har gratis Enjin Advanced og Buycraft Ultimate i en måned, efter den måned er afsluttet, vil Enjin Advanced og Buycraft Ultimate ikke længere være tilgængelig. (Gælder dog ikke hvis du køber Enjin/Buycraft bagefter)

§19 Support

Vores livechat, skype og teamspeak support mm., er til alle. Hvis du misbruger en af disse support systemer, vil vi udelukke dig fra disse support systemer.
Hvis du mener, at du er behandlet uretfærdigt, bedes du kontakte os på Kontakt@Bountyservers.dk
Alle vores samtaler bliver gemt digitalt.

Sidst ændret d. 13-03-2017

Bountyservers forbeholder sig retten til, at ændre Handelsbetingelserne.BountyServersDK © 2016 - 2017 - Alle rettigheder forbeholdes