+45 50 22 29 23 | BS-1: Online  BS-2: Online  BS-3: Online  BS-4: Online  BS-5: Online  BS-6: Online 

Handelsbetingelser


§1 Generelt

I dette dokument, bruger vi forskellige ord til at omtale ”Bountyservers IVS”, så som “Bountyservers IVS”, “os”, “vi”, “vore” og “vores”.
Til omtale af "brugeren" bruger vi “du”, “dig”, “kunde”, “din”, “dit” og “De”.

§2 Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på produkter købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet.

Meddelsen skal gives pr. mail på Kontakt@Bountyservers.dk. I meddelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsket at bruge din fortrydelsesret.

Hvis varen er taget i brug, kan købet ikke refunderes.

§3 Køber/Betaling

Alt betaling hos Bountyservers IVS, foregår gennem Paypal. Du kan enten vælge, at betale med kreditkort eller din paypalkonto. Enhver person under 18 år, skal få lov af sine forældre/værge eller indgår en aftale med Bountyservers IVS, for at handle ved os. Skriv til Bountyservers IVS, for at indgå en aftale. Ifølge Paypal's reglement, skal man være myndig (18+) for, at handle ved dem. Køberen har ansvar for, at holde sin private oplysninger rigtige. Køberens oplysninger, skal stå i forældrenes/værgens navn, hvis man ikke har indgået en aftale med Bountyservers IVS. Hvis dette ikke overholdes, kan Bountyservers IVS lukke din server uden varsel. Læs paypal reglement her.
Læs paypal reglement her.

§4 Opsigelse

Vores produkter, her hos os, har en lejeperiode på en måned, og når denne lejeperiode udløber, kan du som kunde, vælge at forny lejeperioden i en måned mere og derefter vil alt være som før. Du har 5 dage til at forny din lejeperiode ellers vil alt data gå tabt, men vælger du i stedet, ikke at forny dit produkt, og gerne vil opsige dit abonnement, skal det det ske igennem vores kundeside. Vi står ikke til ansvar for at opsige din server, gennem andre kontaktmuligheder*.

§5 Produktgaranti

Hvis din server er nede mere end 120 timer, fordi der er sket en fejl ved os, så får du en erstatning server ved os. Dog gælder dette kun, hvis vi ikke er forbedret på denne situation.
Bountyservers IVS, vil sende en Email eller skrive det på de Sociale Medier, hvis der er en opdatering, som vil koste nedetid.

§6 DDoS beskyttelse

Vi tilbyder DDoS beskyttelse, på alle vores pakker. Dog kan vi ikke garantere at alle angreb bliver holdt ud. Derfor foretager vi os ikke ansvaret for en server, som er nede på grund af et meget højt angreb.

§7 Plugin Support

Vi hjælper med alle plugins, men forbeholder os retten til at afvise, at hjælpe dig med et plugin, som overtræder EULA’s regler.

Bountyservers IVS tilbyder gratis plugin-support, det betyder, du altid kan kontakte os, for at få hjælp. Dog kræver det, at du er kunde hos os, og har et aktivt produkt, hvor det er relevant at plugin-support bruges. Vi hjælper ikke med at lave scripts, eller at fikse scripts. Bountyservers IVS, har ikke gratis Plugin-Opsætning, det koster 35 DKK. Plugin-Opsætning medfølger:
- Opsætning af alle plugins på din Minecraft server.
- Vedligeholdelse af plugins
- Reparation af plugins***
- Misbrug af vores support, vil man få frataget sin plugin-opsætning uden varsel.

Bountyservers IVS hjælper ikke med:
- Reparation af scripts**
- Lave scripts**
Bountyservers IVs har ret til og fjerne plugin-opsætningen til hver en tid, hvis der er tale om voldelig sprogbrug.

Bountyservers IVS, kan til enhver tid suspendere kundens server, hvis der er mistanke omkring leaked / cracked plugin. Vi hjælper ej heller med ubetalte plugins.

§8 Hack

Bountyservers IVS står ikke til ansvar, hvis din konto bliver hacket. Derfor anbefaler vi at din kode er stærk, og at du holder din kode privat, så andre ikke får adgang til det.

§9 Personlige oplysninger

For at du kan indgå et køb med os på Bountyservers.dk har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail adresse

Oplysninger afgivet til Bountyservers IVS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Hvis dette er forfalskede eller det står i en umyndig person, kan Bountyservers IVS, fratage produktet. Efter at have opsagt sit produkt, kan kunden skrive en E-mail til Kontakt@Bountyservers.dk, for at få fjernet sine oplysninger.


§10 Priser

Alle vores priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms for produkter for privatforbruger. Når du gennemfører køb på hjemmesiden, vil pengene blive trukket inden for 24 timer på din bankkonto. Vi modtager Visa, Mastercard, Dankort mm.. Virksomheden betaler det gebyr, der opkræves af betalingsindløser. Forbrugeren betaler selv eventuelle andre gebyrer, som egen kortudsteder derudover måtte opkræve.

§11 Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

§12 Svindel

Bountyservers IVS forbeholder sig retten til i ethvert tilfælde af forsøg på svindel, at lukke alle konto(er), og fratage kunden ret til at få en refundering. Bountyservers IVS, vil også anmelde dette til politiet, da det er strafbart.

§13 Levering

Når du køber din server ved os, vil du få den inden for 5 minutter. Vi forbeholder os retten til, at der kunne være opstået en fejl eller at betalingen ikke er gennemført, og det kan være derfor dit produkt, ikke er blevet aktiveret.

§14 Mojang Eula

Mojang har et reglement for, hvad du må sælge og ikke må sælge. Hvis du overtræder deres reglement, og det bliver opdaget, kan du få advarsler, hvis det fortsætter risikere du, at serveren bliver lukket ned af Mojang. Bountyservers IVS står ikke til ansvar, hvis serveren bliver lukket. Du er ansvarlig, for din server, og skal derfor have styr på, hvad der er lavet på den. Klik her for at komme til en dansk version af Eula.

§15 Ressourcer

Bountyservers IVS har mulighed for, at suspendere din server, hvis den bruger for mange ressourcer.

§16 Opgradering af Minecraft server.

Når du skal opgradere din server via vores kundeside, betaler du det beløb, der beregnes ud fra hvor langt inde du er i den lejeperiode af serveren. Længere du er inde i lejeperioden, jo billigere vil opgraderingen være. Du betaler for opgraderingen, som varer til slut af din faktuireringsdato.

§17 Tilladelse at Bountyservers IVS sender dig mails.

Som kunde hos Bountyservers IVS, eller er registreret i vores system kan du opleve at få mails, som handler om Bountyservers IVS. Mails kan vedrøre følgende ting: Kampagner - Tilbud - Driftoplysninger - Med mere. Ønsker du ikke disse mails fra os, kan du skrive til os her, hvor du udtrykkeligt skriver at du ikke vil modtage nogen mails fra Bountyservers IVS.(Gælder ikke for, dine fakturere, samt det fra din produkter.)

§18 Enjin Advanced - Buycraft Ultimate

Bountyservers IVS har gratis Enjin Advanced og Buycraft Ultimate i en måned, efter den måned er afsluttet, vil Enjin Advanced og Buycraft Ultimate ikke længere være tilgængelig. (Gælder dog ikke hvis du køber Enjin/Buycraft bagefter)

§19 Support

Vores livechat, skype og discord support mm., er til alle. Samtalerne kan blive gemt, og bruges til kursus, til vores nyopstartede frivillige. Bruges også til undersøgelse af tilfredshed, samt se om en support har gjort noget forkert.

§20 Konkurrencer og Rabatkoder

Der tages forbehold for udsolgte produkter, samt trykfejl på konkurrencer og rabatkoder. Derfor tages der højde for en konkurrence eller rabatkode bliver slettet.

§21 Refundering

Bountyservers IVS refundere KUN, det sidste betalende beløb. Hvis serveren er suspenderet, og der bliver trukket penge, så vil Bountyservers IVS ikke stå til regnskab.

Hvis du misbruger en af disse support systemer, vil vi udelukke dig fra disse support systemer.

§22 Abonnent

Ifølge dansk lovgivning, skal man være 18 år for at oprette et abonnement. Kunden vælger selv, om man opretter et abonnement, når kunden køber et produkt ved Bountyservers IVS.

§23 Andet

Bountyservers IVS må til hver en tid suspendere kundens server, hvis kunden ikke opfører sig ordenligt eller misbruger supporten****. Der tages forbehold for, at der ingen refundering er.

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Kontakt@Bountyservers.dk

Hvis du er bosat i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

linket findes her:

http://ec.europa.eu/consumers/odr


Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@Bountyservers.dk
Alle vores samtaler bliver gemt digitalt.

* Undtagen på følgende kontaktmuligheder:

- Kundesiden

- Kontakt@Bountyservers.dk

** Dette medfølger ikke i Plugin-Opsætning

*** Bountyservers IVS sørger ikke for, at problemet er fundet indenfor 24 timer

**** Kunden har ret til og spørge om hjælp. Kunden må ikke haste på sagen (Hvis der er gået under 24 arbejdstimer). Hvis man ikke har plugin-opsætning, kan man ikke få hjælp altid.

Sidst ændret d. 13-03-2018

Bountyservers IVS forbeholder sig retten til, at ændre handelsbetingelserne til enhver tid, uden påmindelse til kunden.Bountyservers IVS © 2016 - 2018 - Alle rettigheder forbeholdes - CVR: 38473891